Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Gazprom: Ενδιαφέρον για την ΑΟΖ της Κύπρου

Πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για επενδύσεις σε οικόπεδο της κυπριακής ΑΟΖ φαίνεται ότι δείχνει ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom.

Gazprom: Ενδιαφέρον για την ΑΟΖ της Κύπρου

Στελέχη της αγοράς εκτιμούν ότι το δάνειο 2,5 δισ. ευρώ που έλαβε η Gazprom από τη ρωσική τράπεζα ΒΤΒ συνδέεται με τη βούληση της ρωσικής εταιρείας να επενδύσει στην ΑΟΖ, για έρευνες και εξόρυξη φυσικού αερίου.

Κάτι τέτοιο αντιμετωπίζεται θετικά από την κοινή γνώμη της Κύπρου, καθώς οι πολίτες εκτιμούν ότι η επένδυση της Gazprom θα αποφέρει οικονομικά και πολιτικά οφέλη στον τόπο.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.