Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Αν δεν πάρει τα φάρμακα το παιδί μου, θα πεθάνει» - Ο Γολγοθάς της μικρής Αγγελικής που... πληρώνει την κρίση


Αντιμέτωπο με τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του είναι ένα τετράχρονο κοριτσάκι από την Πάτρα καθώς ο ΟΓΑ έχει σταματήσει να πληρώνει τα νοσήλια της λόγω της κρίσης.


Η ζωή της μικρής Αγγελικής κρέμεται από μια κλωστή, καθώς πάσχει από προπιονική οξυαιμία, μια ιδιαίτερη σπάνια ασθένεια, αναγκάζεται να σιτίζεται από τη μύτη και το μάγουλο και χρίζει ισχυρής φαρμακευτικής περίθαλψης την οποία όμως δεν μπορεί να λάβει το τελευταίο εξάμηνο, λόγω «περικοπών» αλλά και γραφειοκρατικών προβλημάτων στον Οργανισμό Γεωργικής Ασφάλισης.

Η κληρονομική ασθένεια από την οποία πάσχει το κοριτσάκι από την Πάτρα είναι ιδιαίτερα σπάνια, καθώς στην Αμερική εμφανίζεται σε έναν στους 35.000 κατοίκους.

Οι ασθενείς εμφανίζουν εγκεφαλοπάθειες και χρήζουν ισχυρής φαρμακευτικής αγωγής. Έτσι και η τετράχρονη είναι αναγκασμένη να τρέφεται από το μάγουλο και τη μύτη μέσω ειδικού σωλήνα και να ακολουθεί μια ειδικά διαμορφωμένη αγωγή.

Η μητέρα του παιδιού έκκληση για βοήθεια λέγοντας πως το παιδί της θα πεθάνει αν δεν πάρει τα φάρμακα και τι ειδικό γάλα που χρειάζεται.
http://www.newsbeast.gr/

Πηγή on-news.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.