Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Ομάδα 100 που είχαν προσληφθεί για την παρακολούθηση των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης

Τελικά λεφτά υπήρχαν αλλά όχι για τον ελληνικό λαό αλλά για την προώθηση της εικόνας του πρώην πρωθυπουργού και την καλύτερη ενημέρωση του στα πλαίσια της νέας τάσης των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου διατηρούσε ομάδα 100 που είχαν προσληφθεί για την παρακολούθηση των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης twitter, facebook, linkedin κ.λπ. Ακόμα και ο συντάκτης του άρθρου αναρωτιέται για το έκαναν όλοι αυτοί και πόσο μάς κόστιζαν άραγε εν μέσω οικονομικής κρίσης ;
Πηγή :Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.