Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

25 χρόνια βιντεοσκοπεί τα παιδιά του κάθε Χριστούγεννα!

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και τρυφερή συνήθεια είχε εδώ και 25 χρόνια ένας πατέρας δύο παιδιών στις ΗΠΑ.

25 χρόνια βιντεοσκοπεί τα παιδιά του κάθε Χριστούγεννα!

Κάθε Χριστούγεννα από το 1985 μέχρι και σήμερα, ο Κανφαλόνε δεν παρέλειπε να βιντεοσκοπεί τα παιδιά του, καθώς κατέβαιναν από τη σκάλα του σπιτιού.

Σήμερα, τα παιδιά του μόνταραν τα βιντεάκια και τα ανέβασαν στο youtube.

Ο γιος του, Νικ Κανφαλόνε, συγγραφέας για το Disney Channel δεν παρέλειψε μέσω του λογαριασμού του στο twitter να σχολιάσει το βίντεο. «Κάθε χρόνο, ο μπαμπάς μου με βιντεοσκοπούσε, καθώς κατέβαινα με την αδερφή μου τις σκάλες, το πρωί των Χριστουγέννων. Σαν έφηβοι με δυσκολία δεχόμασταν την παράδοση που δημιούργησε ο πατέρας μας. Όσο μεγαλώνουμε, συνειδητοποιούμε ωστόσο ότι η παράδοση είναι κάτι το πολύ σημαντικό, τολμώ να πω κάτι το μαγικό».

1991

1996

2001

2006

2009





Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.