Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Μαρίν Λεπέν: η Ελλάδα έχει γίνει τάφος της Δημοκρατίας.

«Από χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, η Ελλάδα κινδυνεύει να εξελιχθεί στον τάφο της δημοκρατίας, εξαιτίας των ευρωπαϊκών μηχανισμών και επιλογών της» δήλωσε η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν.
Η Γαλλίδα πολιτικός, με συνέντευξη που έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα, χαρακτηρίζει, με αυτά τα λόγια της, το αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα μας, ενώ δεν αποφεύγει να ταχθεί υπέρ της λύσης του δημοψηφίσματος που είχε ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Η κόρη του άλλοτε ισχυρού πολιτικού της Γαλλίας μάλιστα τόνισε πως η δημοκρατία δε λαμβάνεται υπόψιν τον ηγετών της Ευρωζώνης, όταν εκείνοι αποφασίζουν τα νέα οικονομικά μέτρα, καθώς το ευρώ δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά ένα τεχνητό κατασκεύασμα.
Πηγή on-news. gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.