Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Δεν έπιασε τόπο η προσπάθεια του Δήμου Πειραιά και το κάλεσμα αλληλεγγυής.

Δεν έπιασε τόπο η προσπάθεια του Δήμου Πειραιά να προσελκύσει τους Πειραιώτες και να τους ευαισθητοποιήσει ώστε να προσφέρουν τρόφιμα-είδη ρουχισμού και άλλα είδη, τα οποία θα μοιραστούν σε απόρους και οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους δημότες.
Την πρώτη ημέρα, 2 Δεκεμβρίου, μέχρι αργά το απόγευμα η συγκομιδή ήταν απελπιστικά χαμηλή και οι προσφέροντες μετριόντουσαν στα δάκτυλα και με λιγοστά πράγματα.
Η αποτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της μικρής κοινωνικής παρουσίας του Δήμου και της έλλειψης εμπιστοσύνης προς τους πολιτικούς.
Όταν έχουν κλείσει, οι λουτήρες των αστέγων και το κατάλυμα που τους στέγαζε, τα ιατρεία και υπολειτουργεί το κοινωνικό Παντοπωλείο, είναι δύσκολο να πεισθούν και οι πλέον καλόβολοι ότι η προσπάθεια δεν γίνεται παρά μόνο για εντυπωσιασμό.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.