Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η «ανθελληνική» συνέντευξη της Νανάς Μούσχουρη


Σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού «Die Welt» η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια δήλωσε: «Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Ελληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό. Είμαι θυμωμένη με τους Ελληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα».

Η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε επίσης ότι οι συμπατριώτες της έμαθαν να μην δουλεύουν: «Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα. Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δε χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους».

«Χρειαζόμαστε την Ευρώπη, όλοι μας. Ακόμη και οι Ελληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην ΕΕ, ζούσαμε σε ένα ψέμα, μέσα σε μια ψεύτικη ευημερία. Και πιο εύποροι ήταν αυτοί που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν».

Να θυμίσουμε πως η κ. Μούσχουρη έχει διατελέσει ευρωβουλευτής, την πενταετία 1994-1999.

Πηγή protothema.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

3 σχόλια:

  1. Μάλιστα!!!! Οι Έλληνες τεμπέληδες;;;; από πότε;;;; Σαν λαός φημιζόμαστε για την εργατικότητα μας, την πολυτεχνία μας, την εφευρετικότητα μας, το φιλότιμό μας… Εμείς οι Έλληνες έτσι είμαστε και όποιος μπορεί να δει ξεκάθαρα τα πράγματα, μπορεί να το διακρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νάνα Μούσχουρη είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια με διεθνή καριέρα. Θεωρείται η τραγουδίστρια με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία, έχοντας πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια δίσκους (ψηφιακούς και βινύλιου) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ....Αν την ακουγε ο πατερας της που ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και οπως λεει στην Βικιπαίδεια δούλευε πολύ σκληρά για να πάνε η Νάνα και η μεγαλύτερη αδελφή της, η Τζένη, στο Ωδείο Αθηνών,θα της εβγαζε τα μαλλια τριχα τριχα...Οτι ειναι η <.κυρία.> Μουσχουρη το οφειλη και στα λεφτα των ελληνων...Δεν αγοραζαν τα cd της με δανεια απο την Ευρωπαικη ενωση αλλα και με δουλεια στη σκαλωσια και τα εστιατορια....----Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο ας ταρακουνήσει τον εαυτό του έλεγε ο Σωκράτης,Νανά...300 ανθέλληνες σαν και σενα μας φεραν εδω σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.