Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Κόπηκε το "50-50" όχι λόγω οικονομικής κρίσης


Κόπηκε ξαφνικά το 50-50 όπως αποκάλυψε μια εκ των πρωταγωνιστών σε συνέντευξή της.
Την είδηση επιβεβαίωσε στην Πρωινή Μελέτη η Θωμαΐς Ανδρούτσου που υποδύεται τη Ξανθίππη, τη γυναίκα του Μίμη.
"Έχω να σου πω το εξής, το οποίο είναι πολύ πρόσφατο και είμαι πολύ στενοχωρημένη και δεν το

έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Το “50-50” δεν θα γίνει. Μας ανακοινώθηκε χθες αυτό, λεπτομέρειες δεν ξέρω, γιατί θα μιλήσουμε εκτενέστερα για τους λόγους κάποια στιγμή. Δεν έχω προλάβει να μιλήσω ακόμα", είπε χαρακτηριστικά.

Τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν σε λίγες μέρες όμως ενημερώθηκαν πως μετατίθενται για Νοέμβριο του 2012.

Και όχι δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι που έβαλαν "φρένο" στα γυρίσματα όπως τόνισε η ηθοποιός.

"Ο λόγος που δεν γίνεται η σειρά τώρα δεν είναι αυτός, γιατί ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Οπότε τώρα τι να πω; Είναι δυσάρεστο αυτό", συμπλήρωσε.Πηγή: cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.