Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ΙΤΑΛΙΑ - Παραιτείται ο Μπερλουσκόνι;


Συνήθως οι παραιτήσεις των πρωθυπουργών δεν προαναγγέλονται. Παρ' όλα αυτά, η ιταλική εφημερίδα "La Republica" αποκαλύπτει ότι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Ουμπέρτο Μπόσι κατέληξαν σε συμφωνία.

Για την ακρίβεια φαίνεται πως ο ιδιόρρυθμος ηγέτης της Λέγκας του Βορρά πείστηκε να συμφωνήσει στην αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης των Ιταλών στα 67 χρόνια, με αντάλλαγμα τη δέσμευση του Μπερλουσκόνι ότι θα παραιτηθεί στα τέλη του 2011.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός, θα παραιτηθεί από την πρωθυπουργία στα τέλη Δεκεμβρίου ή στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ το σχέδιο προβλέπει και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών το Μάρτιο. Σε αντάλλαγμα, η Λέγκα του Βορρά θα δεχθεί την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη.

Πάντως, η Λέγκα διέψευσε το δημοσίευμα, ισχυριζόμενη ότι πρόκειται για απόπειρα αποδυνάμωσης του Μπερλουσκόνι.

Την Τρίτη, ο Σίλβο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από την πολιτική στην οποία κυριαρχεί τα τελευταία 17 χρόνια.

«Ελπίζω οι συνθήκες να προκύψουν ώστε να αφήσω την ευθύνη της προεδρίας σε άλλους, παραμένοντας ίσως στο κόμμα ως ο πατέρας του», φέρεται να είπε ο Ιταλός πρωθυπουργός, σύμφωνα με τη La Repubblica.

«Ό,τι και να συμβεί πάντως, θα κάνω αυτό που θα μου ζητήσουν το κόμμα και ο συνασπισμός μου», πρόσθεσε.

Φαίνεται πως έπειτα από τις συναντήσεις που είχε με την κ. Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί το Σαββατοκύριακο και τις πιέσεις που δέχτηκε, όσον αφορά στην μείωση του Ιταλικού χρέους, ο Καβαλιέρε αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα.

Η Ιταλία, η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης, χρειάζεται να εκδώσει ομόλογα αξίας 600 δισ. ευρώ τα επόμενα τρία χρόνια για να αναχρηματοδοτήσει το χρέος της.ΠΗΓΗ : http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.