Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

"ΔΕΜΕΝΟΣ ΕΔΩ" - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ!


Ο Αντώνης Βαρδής, ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς των τελευταίων δεκαετιών,έχει δημιουργήσει και αναδείξει με τα τραγούδια του καλλιτέχνες, έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες, έχει δημιουργήσει την δική του μουσική σχολή.
Ο συνθέτης, που με την ξεχωριστή φωνή του μας ταξιδεύει μέσα από τα τραγούδια του, που ο ίδιος επιλέγει να ερμηνεύσει.
«Δεμένος εδώ» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού, όπου η μουσική ευαισθησία του Αντώνη Βαρδή ‘δένεται’ με την κοινωνική ευαισθητοποίηση της εποχής!
Το group "Music Therapy", ένα συγκρότημα με καλούς σολίστες μουσικούς, συνεργάστηκε με τον Αντώνη Βαρδή στο κομμάτι.


Νεο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή. Στιχοι Όλγα Βλαχοπούλου
Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες....
Καλή σας ακρόαση


Πηγή: http://antonisvardis.gr/

1 σχόλιο:

  1. Φίλοι "Οργισμένοι" μπήκα στο blog σας και απο κάποιές αναρτήσεις σας, όπως "Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα..." του Νίκοι Καζαντζάκη ή όπως τα έντονα κοινωνικά προβλήματα της ανεργίας και την εκκληση του πατέρα για αιμοπετάλια, κατάλαβα οτι σας προβληματίζουν και σας οργίζουν θέματα που ταλανίζουν τους συνανθρώπους μας. Μπράβο σας. Υ.Γ. δεν μπορώ όμως να καταλάβω πόσο προβληματισμένοι και οργισμένοι για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας αυτή τη στιγμή είναι η Έλλη Κοκκίνου και ο συνθέτης της. Ίσως, να είναι προβληματισμένοι και οργισμένοι και να κάνω λάθος. Να είστε καλά και καλή αντικειμενική συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.