Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Όταν η γυναίκα υποκρίνεται τον οργασμό...


Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η σύντροφός μου με την οποία είμαστε σε σχέση 6 χρόνια, υποκρίνεται τον οργασμό. Επιμένει ότι απολαμβάνει το σεξ μαζί μου, αλλά δεν την πιστεύω.

Τρεις στις τέσσερις γυναίκες σήμερα δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό. Μπορεί πράγματι μία γυναίκα να επιθυμεί τον σύντροφό της, να είναι σε έντονη σεξουαλική διέγερση και να απολαμβάνει τη σεξουαλική πράξη, χωρίς ωστόσο να φτάνει σε οργασμό. Δεν είναι άλλωστε εύκολη υπόθεση ο οργασμός. Η επίτευξή του προϋποθέτει μια πολύ καλή σχέση με τον εαυτό και με το σώμα.

Η σύντροφός σας δεν μοιάζει να το θεωρεί ως πρόβλημα οπότε καταρχήν θα πρέπει να επεξεργαστείτε την σημασία που εσείς αποδίδετε στο εν λόγω «πρόβλημα».

Μήπως το αντιλαμβάνεστε ως πλήγμα στη σχέση σας, στην αυτοεκτίμησή σας ή στην σεξουαλική σας επάρκεια και αυτό σας προκαλεί θυμό, θλίψη και απογοήτευση;

Οι γυναίκες ιστορικά έχουν μάθει να ευχαριστούν τους άλλους και όχι τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να απελευθερωθούν από τα δεσμά ενός σημαντικότερου από τον εαυτό τους «άλλου», μη καλλιεργώντας μια απαραίτητη αληθινή σχέση με το σώμα τους.

Πολλοί εξάλλου είναι και οι άνδρες που δεν μπορούν ή δεν ξέρουν πώς να συναισθανθούν και να ανταποκριθούν στις ερωτικές ανάγκες και τις επιθυμίες μιας γυναίκας, μια διαδικασία που φυσικά θέλει τον ανάλογο χρόνο και φροντίδα...

Προτείνω να μειώσετε μέσα σας τη σημασία της επίτευξης οργασμού, να αφήσετε τον εαυτό σας και τη σύντροφό σας να χαρείτε τον έρωτα και σταδιακά να διερευνήσετε μαζί της τις βαθύτερα κρυμμένες ερωτικές πτυχές και επιθυμίες.


Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.