Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Βενιζέλος στην τελετή αποφοίτησης της κόρης του

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός οικονομικών εμφανίστηκε στη Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης μαζί με τη γυναίκα του γύρω στις 12:00 για να παρακολουθήσουν την τελετή αποφοίτησης της κόρη τους Ελβίνα.

Το τί επακολούθησε δεν περιγράφεται.
"Φύγε, είσαι ανεπιθύμητος" φώναζαν οι φοιτητές
"Ήρθα με την ιδιότητα του γονέα και όχι του πολιτικού" απάντησε ο Βενιζέλος

Η φρουρά του υπουργού απέτρεψε τα χειρότερα και η τελετή συνεχίστηκε κανονικά αφού αποχώρησαν αυτοί που τον αποδοκίμασαν.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.