Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΑ τα NEA μοντέλα του Τόκιο 東京

Η 42η έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο άνοιξε τις πύλες της για το κοινό στις 2 Δεκεμβρίου και βάσει αριθμού και ενδιαφέροντος των εκθεμάτων, συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα αυτοκινητικά γεγονότα της χρονιάς.

Λίγο πριν το 2011 περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, η έκθεση του Τόκιο αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τις αυτοκινητοβιομαχανίες για να επιδείξουν τα νέα τους μοντέλα, τα εντυπωσιακά τους πρωτότυπα και τις καινοτόμες τους τεχνολογίες. Η διάρκειά της είναι από τις 2 έως τις 11 Δεκεμβρίου και διοργανωτής της είναι η ιαπωνική ένωση κατασκευαστών αυτοκινήτων (JAMA).

Όπως ήταν αναμενόμενο, τη μερίδα του λέοντος στην έκθεση κατέχουν οι ιαπωνικές εταιρείες, οι οποίες στα πλαίσια ενός δημιουργικού οίστρου, πραγματικά κατέπληξαν κοινό και ειδικούς. Η Honda, για παράδειγμα, βρέθηκε στην έκθεση με 7 καινούργια πρωτότυπα και 2 νέα μοντέλα. Από κοντά βρέθηκαν και οι Subaru, Toyota, Mitsubishi, Mazda, Suzuki και Nissan. Όλες τους είχαν πολλούς λόγους να έλξουν επισκέπτες και ειδικούς στα περίπτερα τους, καθώς παρουσίασαν μοντέλα που θα μας απασχολήσουν τόσο άμεσα όσο και τα προσεχή χρόνια. Όχι πως δεν βρέθηκαν στο Τόκιο ευρωπαϊκές και αμερικάνικες εταιρείες, απλά διαφορετικό είναι να παίζεις στην έδρα σου...

Πολλά από τα μοντέλα που φιλοξενούνται στο Τόκιο, πραγματοποιούν εκεί το παγκόσμιό τους ντεμπούτο. Αυτά είναι που εδώ και κάμποσο καιρό τροφοδοτούν το site μας με ειδήσεις. Προκειμένου, όμως, να μη χαθείτε στη μετάφραση, ετοιμάσαμε αυτό το αφιέρωμα, ώστε να έχετε όλες τις πληροφορίες μαζεμένες. Ακολουθήστε τα σχετικά link που ακολουθούν για να διαβάσετε την παρουσίαση των μοντέλων που σας ενδιαφέρουν.

Audi A1 Sportback
BMW ActiveHybrid 5
Daihatsu D-X concept
Daihatsu Pico EV
Honda CR-V
Honda EV-STER
Honda N Box
Honda N Concept 4
Honda Micro Commuter Concept
Honda Small EV Concept
Honda AC-X
Lexus GS 250
Mazda Takeri
Mazda Biante GRANZ
Mitsubishi Mirage
Mitsubishi PX-MiEV II
Juke Nismo concept
Scion FR-S
Subaru BRZ
Subaru BRZ GT300
Subaru Advanced Tourer
Subaru Impreza
Suzuki Regina Concept
Suzuki Q-Concept
Toyota GT 86
Toyota FCV-R Concept
Toyota FT-EV III Concept
Toyota Fun-Vii
Toyota GRMN Sports Hybrid Concept II
VW Cross Coupe SUV Concept
VW Passat Alltrack

Πηγή: www.autotriti.gr

Αναρτήθηκε απο Γιάννη (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.