Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ: O KILLER ΑΠΟΦΡΑΞΕ ΣΤΟΜΑ & ΜΥΤΗ ΤΟΥ 3ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ... ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ


Ασφυξία κατέδειξε ως αιτία θανάτου της τρίχρονης Βικτώριας Ποζίδου, κόρης της 24χρονης Μολδαβής Γιούλα Οπόροκ, που δολοφονήθηκε προχθές εν ψυχρώ στην Πάφο, η πολύωρη νεκροψία επί της σορού της.

Βάσει της νεκροψίας, το τρίχρονο κοριτσάκι είδε τη δολοφονία της μητέρας της και αργότερα ξεψύχησε βασανιστικά στα χέρια του δολοφόνου της, ο οποίος φαίνεται ν’ απόφραξε το στόμα και τη μύτη της, μέχρι να ξεψυχήσει.

Η Βικτώρια είχε εμφανή σημάδια κακοποίησης σε όλο της το σώμα, αλλά τα πιο έντονα σημάδια τα είχε στο πρόσωπο. Το τρίχρονο αγγελούδι, μετά το θάνατό του, φαίνεται να σύρθηκε από το δολοφόνο και να πετάχτηκε κοντά στη θάλασσα ημίγυμνο. Ο θάνατος της 24χρονης Μολδαβής οφείλεται σε πολυτραυματισμό, καθώς δέχθηκε τέ0σσερις σφαίρες. Για το φονικό συνελήφθη και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση ο 29χρονος κομμωτής και σύντροφος της άτυχης Μολδαβής.radioproto



Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.