Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ράδιο Αρβύλα: Πολιτικοί μας τηλεφώνησαν και ζήτησαν να σταματήσουμε την σάτιρα!


Για όλους και για όλα μίλησε στο TV Έθνος η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα».

Αναφορικά με την κρίση και το πόσο έχει επηρεάσει την τηλεόραση οι ίδιοι πιστεύουν αυτό είναι ένα τεράστιο άλλοθι.
«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ξεθώριασμα τηλεοπτικών ζωνών και τηλε στάρ θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς είτε ερχόταν κρίση είτε όχι. Το μοναδικό σημείο στο οποίο όντως η κρίση έχει επηρεάσει την τηλεόραση είναι η ελληνική παραγωγή, ειδικά στο τομέα της μυθοπλασίας όπου μείωσε στο ελάχιστο τις παραγωγές αυτές κι αυτό είναι κρίμα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και η αποκάλυψη που κάνουν όσον αφορά τηλεφωνήματα πολιτικών που θίχτηκαν με την σάτιρά τους και τους ζήτησαν να σταματήσουν!
«Εδώ και πολλά χρόνια από την εποχή του ΑΜΑΝ μέχρι και σήμερα, έχουν πέσει διάφορα τηλεφωνήματα। Τα περισσότερα ήταν από πολιτικά πρόσωπα, άλλα απευθείας, άλλα εμμέσως, επικοινωνώντας με την διοίκηση του ΑΝΤ1, χωρίς όμως τελικά οι προσπάθειές τους να είχαν κάποια τύχη, και το λέμε αυτό προς τιμή του AΝΤ1», αποκάλυψαν.
mediagate.gr


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.