Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Έκκληση: Η 37 χρονη Σοφία προσπαθεί να νικήσει τον καρκίνο


Δυστυχώς η εξέλιξη της υγείας της ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΠΟΝΗ είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο. Μετά από αξονική τομογραφία που έγινε στις 18/01/2012 βρέθηκαν πολλαπλοί όγκοι στο συκώτι , εστίες στην περιοχή του εντέρου, εστίες στην δουγλασσιο περιοχή κοντά στην μήτρα και φυσικά εστίες στα οστά σε όλο της το σώμα. Για τον λόγο αυτό φεύγει...
αύριο εσπευσμένα στην Γερμάνια για να κάνει την ΟΛΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΓΚΟ-ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΑ ενώ ταυτόχρονα είμαστε κ σε επικοινωνία με το ογκολογικό νοσοκομείο στο Παρίσι Gustave Roussy όπου κατά πάσα πιθανότητα θα μεταβεί εκεί η Σοφία μετά από την Γερμάνια.

Για τον λόγο ότι χρειάζεται χρόνος μέχρι να συγκεντρώσουμε τα χαρτιά κ τα χρήματα για το νοσοκομείο στο Παρίσι και επειδή η Σοφία δεν έχει καθόλου χρόνο πάει στην Γερμανία με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την τόσο άγρια επιθετικότητα του καρκίνου.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν με την δική σας βοήθεια είναι 13.000 ευρώ.
Το χρηματικό ποσό που χρειαζόμαστε για την θεραπεία της Γερμανίας είναι 20.000 ευρω. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για την πολύτιμη βοήθεια σας.
Εμείς ήδη έχουμε μπει σε μια διαδικασία να πουλήσουμε ακίνητη περιουσία για να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε , γιατί όπως καταλαβαίνετε η θεραπεία της Σοφίας στο ογκολογικό νοσοκομείο στο Παρίσι θα στοιχήσει μια ολόκληρη περιουσία. Δυστυχώς όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν θα μπορέσουμε εύκολα να αποκτήσουμε το επιθυμητό χρηματικό ποσό.

Κάνουμε έκκληση για την πολύτιμη βοήθεια σας να ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΕΠΟΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 12 Κ 14 ΕΤΩΝ
Προσευχηθείτε για ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ


ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:61641637
IBAN:GR 610120426000000061641637
BIC EMPOGRAA
ΣΟΦΙΑ ΠΕΠΟΝΗ


ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:5213-055529-801
IBAN GR74 0172 2130 0052 1305 5529 801
BIC PIRBGRAA
ΑΘΗΝΑ ΠΕΠΟΝΗ


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΤΣΙΠΗ 6982926314 (ΞΑΔΕΛΦΗ)

ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟ Facebook:

ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ (Κάντε κλικ ΕΔΩ)
37xroni karkinopatheis ! xreiazete voi8eia einai ali8eia!!! (Κάντε κλικ ΕΔΩ)

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.