Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Τρέμουν την λαϊκη οργή και άρχισαν τις απειλές τα πολιτικά περιττώματα


Λοβέρδο για άκου και αυτό και εσύ θα πας στην φυλακή αλλά μαζί σου για συνεργία θα πάει και η οικογένεια σου γιατί δεν σε εμπόδισαν ως όφειλαν να προχωρήσεις σε αυτό το έγκλημα εναντίον της πατρίδας.
Ασε λοιπόν τις απειλές... για μακελειό κανείς δεν θα βρεθεί να υποστηρίξει τους δολοφόνους του.
Κοίταξε λοιπόν να σώσεις το τομάρι σου, το ίδιο ισχύει και για όλους αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση ασχέτως τι θέση παίρνουν σήμερα .
Εμείς αυτή την φορά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε γιατί βιώνουμε κάθε μέρα τον θάνατο μας, τον δικό μας και τον οικογενειών μας .
Θα τιμωρηθείτε παραδειγματικά γιατί μόνο έτσι οι επόμενες κυβερνήσεις θα σεβαστούν αυτόν τον πολύπαθο λαό .
Πιστεύω ότι μεγάλο παιδί είσαι και κατάλαβες .
Ένας απίστευτος λαικιστής δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, ο ανεκδιήγητος Αντρέας Λοβέρδος, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΜΕΣΑ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκπομπή Πρωινό του ΜΕΓΚΑ και άφησε άναυδους τους παρουσιαστές, να μην κάνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία όταν γίνει πρωθυπουργός και να αφήσει ήσυχο τον Γιώργο Παπανδρέου!
Είπε ακριβώς:
όποιος αγγίξει τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Ελλάδα!!!
Το μόνο ΜΑΚΕΛΕΙΟ κύριε Λοβέρδο που θα γίνει, θα είναι εκείνο του Στέφανου Χίου στο ΚΟΝΤΡΑ!
Και ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην καλλιεργείς την ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ στον ελληνικό λαό!
Υ.Γ.
Και όταν ο Αναγνωστάκης τον ρώτησε για τυχόν ευθύνες μέλους της οικογενείας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είπε την ατάκα του ΓΑΠ: μη χτυπάτε την οικογένειά μου, χτυπήστε εμένα!!!

Πηγή lalipouli.blogspot.com και http://enwtheite.blogspot.com/
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.