Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Διακινούν τα σενάρια χρεωκοπίας για να φάμε αμασητί την δανειακή σύμβαση του αίσχους. Κυβέρνηση “τορναδόρων”


Ασύλληπτες συνέπειες στην πραγματική και όχι την κρατικοδίαιτη οικονομία έχουν επιφέρει τα σενάρια των αλητήριων της κυβέρνησης μαζί με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που βέβαια σιγοντάρουν τα διεθνή συμφέροντα….
Είναι ντροπή και αθλιότητα ακόμα και η στάση της αντιπολίτευσης που σιωπά αντι να βγει και να ζητήσει ευθύνες.
Προφανώς σε αυτό το μοτίβο έγκειται και η διαρροή δημοσιευμάτων “πουρκουά” που αρχίζει να
εξαγνίζει την δανειακή σύμβαση στα μάτια των “δεξιών αντιφρονούντων”.
Επειδή όμως, ειδικά στο διαδίκτυο δεν έχουν να κάνουν με κρατικοδίαιτους τεμπελχανάδες ή ρουφιάνους των ΜΜ”Ε”, θα διαλύσουμε το βρώμικο παιχνίδι τους.
Και εκεί που περιμένουν να μοιράσουν την κουτάλα, θα βρεθούν προ οδυνηρών εκπλήξεων.
Πηγή olympia
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.