Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Παπανδρέου: Φεύγει ήσυχος για Κόστα Ρίκα


Σε φουλ ρυθμούς συνεδριάζει από χθες το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – χθες για τα εργασιακά και σήμερα για τα εσωκομματικά. Ο λόγος; Την Παρασκευή ο Γιώργος Παπανδρέου αναχωρεί για πολυήμερη επίσκεψη στην Κόστα Ρίκα για να προεδρεύσει της συνόδου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Έτσι, ανάμεσα σε δύο απουσίες του στο εξωτερικό (στο Λονδίνο για δεκαήμερες διακοπές μετά τα Φώτα και στην εξωτική χώρα της κεντρικής Αμερικής για τα διεθνιστικά του καθήκοντα) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόλαβε να κλείσει την εσωκομματική εκκρεμότητα περνώντας την πρόταση για μετάθεση της εκλογής νέου προέδρου του κόμματος κάπου μέσα στον Μάρτιο και επιβεβαίωσε την στήριξή του στον Λουκά Παπαδήμο, με τον οποίον συναντάται σήμερα το μεσημέρι στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με συνεργάτες του, αναχωρεί ενδυναμωμένος για την Κόστα Ρίκα καθώς η σύνοδος θα τον βρει ακόμη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και, μάλιστα, με τη στήριξη όλων των κορυφαίων του κόμματός του –πλην του Ευ.Βενιζέλου– καθώς άπαντες όχι μόνο αποδέχθηκαν την μετάθεση της εσωκομματικής διαδικασίας τον Μάρτιο, αλλά μίλησαν με θερμά λόγια για τις 20μηνες προσπάθειές του ως πρωθυπουργός.

Κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο, καθώς η ανανέωση της θητείας του (τον Μάιο) στο τιμόνι της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ή η ανάληψη της προεδρίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (μετά την πρόσφατη παραίτηση του επικεφαλής του κ. Ρασμουνσεν) είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά του.


Πηγή:www.capital.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.