Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Παίρνουν το νόμο στα χέρια τους οι Ηρακλειώτες ;


Σε ακραίες ενέργειες έχει οδηγήσει τους Ηρακλειώτες η αύξηση της εγκληματικότητας με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να παρουσιάζεται, σύμφωνα με το CRETEPLUS, μεγάλη αύξηση στην έκδοση αδειών για οπλοκατοχή.
Ολοένα και περισσότεροι Ηρακλειώτες για να προστατεύσουν τις οικογένειες τους, σε περίπτωση που έρθουν αντιμέτωποι με διαρρήκτες και ληστές προχωρούν στην αγορά επαναληπτικών καραμπινών, καθώς πρόκειται για μια φθηνή σχετικά λύση, αφού τα όπλα αυτά ξεκινούν από τα 350- 400 ευρώ.
Την αγoρά όπως διευκρινίζεται δεν την κάνουν παράνομα. Αντιθέτως.
Σπεύδουν να κάνουν αίτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση, έχοντας μαζί τους το χαρτί του γιατρού που απαιτείται και όταν τις αγοράσουν τηρούν όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις κατοχής. Φτιάχνουν οπλοβαστούς, τις μεταφέρουν πάντα φυλαγμένες σε ειδικά κυτία κτλ.
Το ίδιο βέβαια έχουν αρχίσει να σκέπτονται αρκετοί πολίτες και σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς τόσο η εγκλημάτικότητα, όσο και η ανασφάλεια που καλλιεργείται λόγω της αδυναμίας του οργανωμένου κράτους να την αντιμετωπίσει έχουν γίνει κοινή αίσθηση.
Εμείς εδώ στον ΕΚ εδώ και καιρό γράφουμε ότι η “πολυπολιτισμικότητα” και η “παγκοσμιοποίηση” οδηγούν ολοταχώς στον εκβαρβαρισμό των κοινωνιών της Ευρώπης.
Αλλά θα σου πεί κάποιος καλύτερα “βάρβαρος” παρά “μακαρίτης” και θα έχει και δίκιο.
Στις ομογενείς κοινωνίες η οπλοκατοχή απαγορεύεται, διότι την προστασία των πολιτών αναλαμβάνει το κράτος.
Όταν όμως το κράτος αποτυγχάνει τότε την προστασία των οικογενειών τους αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι πολίτες.
Υπ’ αυτή την έννοια, το ζήτημα της οπλοκατοχής πρέπει να επανέλθει και στην πολιτική επικαιρότητα.
Πηγή www.elkosmos.gr
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.