Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Συνέταιρος με τον τούρκο Ντεμιρέλ ο αδελφός του Παπανδρέου! Νέες απίστευτες καταγγελίες του Πάνου Καμμένου(VIDEO)

Σε νέες απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο βουλευτής Πάνος Καμμένος που κυριολεκτικά εντυπωσιάζουν για την δράση της οικογένειας Παπανδρέου και τους συνεταίρους της σε μια σειρά εταιριών!


Ολα όσα λέει στο βίντεο ο κ. Καμμένος είναι άκρως αποκαλυπτικά και χρίζουν άμεσης διερεύνησης διότι αν ισχύουν όλα αυτά τα οποία λέει, τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στην κορυφή του πολιτικού μας συστήματος!

Το γεγονός ότι ουδείς ασχολείται ακόμη με τις απίστευτες αυτές καταγγελίες, αποτελεί κόλαφο για την κοινωνία μας και για την πολιτική !

Ειδικά στο σημείο 4:45 του βίντεο, ο βουλευτής αποκαλύπτει μια σειρά Ελλήνων που έχουν επιχειρηματικές σχέσεις με την οικογένεια σε εταιρίες του εξωτερικού. Αναφέρει και ξένους, ανάμεσα στους οποίους και ο τούρκος Ντεμιρέλ!!!

Δείτε το βίντεο:




Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.