Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Δέκα εκατ. δολάρια αποζημίωση από το ψευδοκράτος ζητά ο Χούλιο Ιγκλέσιας


Λευκωσία: Ο παγκοσμίου φήμης Ισπανός τραγουδιστής, Χούλιο Ιγκλέσιας, ζητά αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων από το ψευδοκράτος, σύμφωνα με το σημερινό τουρκοκυπριακό Τύπο.

Όπως αναφέρεται, ο λόγος της αγωγής είναι γιατί η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Ιγκλέσιας αναφέρει ότι όταν υπέγραφε συμβόλαιο για συναυλία στα κατεχόμενα εξαπατήθηκε αφού το κατοχικό καθεστώς δεν είναι «κράτος» αλλά ένα παράνομο μόρφωμα.

Το θέμα προέκυψε όταν η τουρκοκυπριακή εταιρεία απαίτησε την επιστροφή των 300 χιλιάδων δολαρίων που είχε δώσει ως προκαταβολή για τη συναυλία.

Αντί όμως της επιστροφής των χρημάτων, της κοινοποιήθηκε αγωγή που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Ουάσιγκτον. Στην αγωγή το ψευδοκράτος παρουσιάζεται ως ένα μόρφωμα τύπου μαφίας που ιδρύθηκε με σκοπό το οικονομικό κέρδος.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.