Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Σxολείο Ολυμπιακού χωριού χωρίς θερμανση.Μαθητές με κουβέρτες!


Η δωρεάν Δημόσια παιδεία στην Ελλάδα απαιτεί κουβέρτα από το σπίτι....

Οι μαθητές εν ετει 2012 πάνε με κουβέρτες και σκεπάσματα στα σχολεία στην ΑΘΗΝΑ των Ολυμπιακών αγώνων.

Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ. Μαθητές με παπλώματα για μία σταγόνα γνώση!!!

Κοψτε το πετρέλαιο από το μπο...λο τη βουλή και βάλτε στα σχολεια!

Στο 12ο γυμνάσιο και στο 6ο λύκειο Αχαρνών (συστεγάζονται και είναι τα σχολεία του Ολυμπιακού Χωριού) στους πρόποδες... της Πάρνηθας στις 11-1-2012 τα πιο πολλά παιδια αποχώρησαν λογω μη λειτουργίας της θέρμανσης. Τα μονα σωματα που λειτουργούσαν ηταν στα γραφεία των καθηγητων και σε 1 με 2 τάξεις. Αύριο ολα τα παιδια είπαν οτι θα φέρουν από μια κουβέρτα για να μπορέσουν να κάνουν μάθημα. Ζήτω η ελληνική παιδεία!

Τα αποτελέσματα τα βλέπετε... Μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ το ειπαν και το καναν!!!! Πανε σχολείο με κουβέρτες!





Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.