Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Εγκαινιάζεται το πρώτο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για οικονομικά αδύναμους


Το πρώτο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες εγκαινιάζουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Αποστολή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Γ.Πατούλη, οι γιατροί-μέλη του Συλλόγου θα προσφέρουν σε εθελοντική βάση υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε όσους την έχουν ανάγκη.

Στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής θα γίνεται εξέταση των ασθενών από εθελοντές γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, χορήγηση φαρμάκων και παραπομπή για εργαστηριακές εξετάσεις σε Ιατρεία και Ιατρικά Κέντρα εθελοντών ιατρών του ΙΣΑ, καθώς και εμβολιασμός παιδιών, ευπαθών ομάδων και ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο ένας στους τέσσερις από τα 2,5 εκατ. εργαζόμενους, είναι ανασφάλιστος, ενώ 350 χιλιάδες πολίτες δηλώνουν άνεργοι. Επίσης περισσότεροι από 300.000 πρώην έμποροι και επιχειρηματίες, έχουν οφειλές στον ΟΑΕΕ, με αποτέλεσμα να χάνουν την ασφαλιστική τους κάλυψη. Απ' αυτούς οι 150.000 είναι ανασφάλιστοι.

Όπως εξηγεί ο κ. Πατούλης, για την έκδοση Βιβλιάριου Υγείας Απόρου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εκκαθαριστικού της εφορίας. «Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγάλουν Βιβλιάριο Υγείας Απόρου όσοι χρωστάνε είτε στον Ασφαλιστικό τους Φορέα, είτε στην εφορία, όσο εξαθλιωμένοι και εάν είναι οικονομικά. Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, στερούνται ασφαλιστικής κάλυψης», σημειώνει.

Τα εγκαίνια του Ιατρείου πρόκειται να γίνουν από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ, στα γραφεία του ΙΣΑ (Σεβαστουπόλεως 113).
Πηγή Τα ΝΕΑ
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.