Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

"Να διώξουμε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ", προτείνει ο κυβερνήτης του Tέξας


Ο Κυβερνήτης του Τέξας και των υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Rick Perry πρότεινε την έξοδο της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ, αποκαλώντας μάλιστα τους ηγέτες της χώρας «ισλαμιστές τρομοκράτες».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της hurriyetdailynews, κατά την διάρκεια debate, ο συντονιστής της συζήτησης επεσήμανε ότι αυξήθηκαν οι δολοφονίες γυναικών και μειώθηκε η ελευθερία του τύπου στην Τουρκία, ενώ επιδεινώθηκαν οι σχέσεις με το Ισραήλ και την Κύπρο, από τότε που το ΑΚΡ ανέβηκε στην εξουσία. Εν συνεχεία ρώτησε τον Perry, αν πιστεύει ότι η Τουρκία εξακολουθεί να είναι μέλος του ΝΑΤΟ.

Ο Perry απάντησε πως, «προφανώς όταν υπάρχει μια χώρα που κυβερνάται, όπως πολλοί πιστεύουν, από ισλαμιστές τρομοκράτες, και παρατηρούνται τέτοιου είδους δραστηριότητες εις βάρος των πολιτών της, τότε ... δεν είναι ώρα να συζητάμε αν ανήκουν ή όχι στο ΝΑΤΟ. Είναι ώρα οι ΗΠΑ, να την μειώσουν στο μηδέν την βοήθεια προς αυτή τη χώρα».

Πηγή:www.capital.gr
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.