Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

"Κλείνει διακόπτες" το Wikipedia για ένα 24ωρο


Αποκομμένοι για ένα 24ωρο από την αγγλική έκδοση της Wikipedia θα είναι οι χρήστες παγκοσμίως και συγκεκριμένα από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ) έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
Με αυτόν τον τρόπο η δημοφιλής ιστοσελίδα διαμαρτύρεται και ζητά υποστήριξη ενάντια στα προτεινόμενα, αμφιλεγόμενα νομοσχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πειρατίας στο διαδίκτυο, SOPA και PIPA, που σύμφωνα με τον ιδρυτή της, Jimmy Wales απειλούν το μέλλον του ίντερνετ.
To Wikipedia, η πιο δημοφιλής από τις επωνυμίες που συμμετέχουν στην ολοένα διογκούμενη εκστρατεία που ξεκινά την Τετάρτη, ανακοίνωσε ότι θα βάλει μαύρο φόντο στην ιστοσελίδα ώστε οι χρήστες να μπορούν να διακρίνουν μόνο τις πληροφορίες για τα δύο νομοσχέδια (Stop Online Piracy Act-SOPA και Protect Intellectual Property Act -PIPA). Στόχος είναι οι χρήστες να έρθουν σε επαφη με μέλη του Κογκρέσου και να τους πείσουν να καταψηφίσουν τη νομοθεσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama έχει δηλώσει πως ο ίδιος είναι κατά της ψήφισης των νομοσχεδίων.
Η ιδέα της μαύρης ιστοσελίδας αποφασίστηκε μέσω ψηφοφορίας εντός της κοινότητας του Wikipedia.
Σημειώνεται ότι η αγγλική έκδοση του Wikipedia δέχεται περισσότερους από 25 εκατ. επισκέπτες καθημερινά από όλο τον κόσμο.
Πηγή:www.capital.gr
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.