Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πάμε μια βόλτα το βράδυ στην πόλη...


H ομάδα «Οργισμένοι» είμαστε απλοί καθημερινοί Έλληνες πολίτες που πονάμε και οργιζόμαστε με πάρα πολλές καταστάσεις και γεγονότα που διασύρουν την Πατρίδα μας και το συνάνθρωπό μας.
Η δυστυχία των συνανθρώπων μας που υπάρχει στους δρόμους μας «τρυπάει» την καρδιά.
Σκεφτήκαμε λοιπόν το Σάββατο βράδυ 21.30 με 23.00 να βγαίνουμε στους δρόμους, να γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και να προσφέρουμε «χέρι με χέρι» στους άστεγους ο καθένας από εμάς, μια σακουλίτσα με μερικά αναλώσιμα είδη όπως:
Ένα φρέσκο γάλα (μικρό), ένα πακέτο φρυγανιές ή ένα πακέτο κράκερς, ένα γιαούρτι ή μια κονσέρβα μαγειρεμένου φαγητού, ένα φρούτο ή μια μερίδα καθαρής τροφής ή ένα πουλόβερ ή μια κουβέρτα ή ένα μπουφάν ή ένα ζευγάρι κάλτσες ή ένα ζευγάρι γάντια ή ένα κασκόλ που μας περισσεύει ή ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας μας που θα μπορέσει να φανεί χρήσιμο στους συνανθρώπους μας που ζουν στο δρόμο.

Το ραντεβού μας είναι Σάββατο 28/1/2012 στις 21.30 με 21.45 στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (οδός Σταδίου) Αθήνα. Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μια μεγάλη «παρέα Αγάπης, Αλληλεγγύης, Ανθρωπιάς» να προσφέρουμε χέρι με χέρι χαρά και να εισπράξουμε ΕΥΤΥΧΙΑ.

Διευκρινίζουμε ότι ΔΕΝ συλλέγουμε τρόφιμα ή ρούχα σε κάποιο χώρο, σας περιμένουμε όλους για να μοιραστούμε τη χαρά.
Αναρτήθηκε από την ομάδα "Οργισμένοι"

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αλλάξαμε την ώρα της συνάντησης μας και την ορίσαμε για τις 21.30 με 21.45
Μέλη της ομάδα μας, έκαναν μια «έρευνα» στους δρόμους της Αθήνα και παρατήρησαν ότι οι άστεγοι προσπαθούν να «βολευτούν» μπροστά από τα μαγαζιά και στις στοές μετά το κλείσιμο των καταστημάτων.
Το Ραντεβού μας, για να «πάμε μια βόλτα το βράδυ στη πόλη» θα είναι το Σάββατο 28/1/2012
στις 21.30 με 21.45 στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (οδός Σταδίου) Αθήνα.

1 σχόλιο:

  1. Μου έχει τύχει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής μου να νοιώσω έντονα ότι είμαι αχάριστος και να θέλω κι’ άλλα πράγματα για να με κάνουν ευτυχισμένο. Όποτε μου έχει συμβεί αυτό, για λίγες ημέρες συνέρχομαι και λέω στον εαυτό μου «πόσο αχάριστος είμαι με αυτά που μου έχει δώσει η ζωή» αλλά και πάλι ξεχνιέμαι. Φαίνεται ότι είναι μια κατάρα , οι άνθρωποι να θέλουμε πολλά πράγματα και άχρηστα μερικές φορές και να ξεχνάμε πολύ εύκολα.
    Χθες το βράδυ, από τις 21.30 μέχρι τις 2.45 το πρωί μαζί με τη γυναίκα μου και μια παρέα από την ομάδα «Οργισμένοι» συνειδητοποίησα πόση χαρά μπορεί να δώσει σε έναν άστεγο ένα γιαούρτι ή ένα ζευγάρι γάντια ή ένα ζευγάρι κάλτσες ή μια κουβέρτα. Το είδαμε στα μάτια τους . Είδαμε αυτά τα μικρά πράγματα πόσο ευτυχισμένους κάνανε αυτούς τους συνανθρώπους μας, που κοιμούνται στο δρόμο μέσα σε κούτες. Χθες το βράδυ, ήμασταν πολύ ζεστά ντυμένοι αλλά κρυώναμε σκεφτείτε πόσο κρύωναν αυτοί οι άνθρωποι .
    Χθες το βράδυ, συναντήσαμε παιδιά εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που έδιναν κουβέρτες και ζεστό τσάι στους άστεγους. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά.
    Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα «Οργισμένοι» και στους φίλους της σελίδας μου που πήραν μέρος.
    Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο πολλοί Έλληνες δοκιμάζονται και περνούν πολύ άσχημα, όμως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να βγάλουμε από μέσα μας τον καλό και φιλεύσπλαχνο εαυτό μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Ραντεβού για την επόμενη «βραδινή βόλτα στη πόλη» . Να μας έχει ο Θεός καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.