Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τα επικριτικά δημοσιεύματα «έδιωξαν» τους τουρίστες



Αρνητική επίδραση είχαν στον τουρισμό της χώρας μας τα αρνητικά και επικριτικά δημοσιεύματα των ξένων Μέσων Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την Alphabank η εξαιρετικά δυσμενής δημοσιότητα που δέχθηκε η Ελλάδα στο εξωτερικό επηρέασε αρνητικά τις αφίξεις από ορισμένες χώρες.

Χαρακτηριστική περίπτωση που επιβεβαιώνει την εκτίμηση αυτή αποτελεί η Μεγάλη Βρετανία από όπου σημειώθηκε πτώση των αφίξεων στο εννεάμηνο κατά -5,7%, αλλά εξακολουθεί να παραμένει η πρώτη χώρα προέλευσης τουριστών για την Ελλάδα με 1,4 εκατ. αφίξεις. Επίσης, σημαντική πτώση των αφίξεων σημειώθηκε από την Φιλανδία, την Αυστρία και την Ουγγαρία.

Από την άλλη πλευρά, παραμένουν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα οι αφίξεις τουριστών από μεγάλες χώρες όπως η Ιαπωνία και η Κίνα, ενώ και οι αφίξεις από τις ΗΠΑ διαμορφώθηκαν στο σχετικά χαμηλό επίπεδο των 388 χιλ. στο εννεάμηνο του 2011 (-1,1%).

Γενικότερα σημειώνεται αύξηση των αφίξεων κατά 10,4% στο εννεάμηνο του 2011, με ικανοποιητική άνοδο κατά 12,9% από την Γερμανία, κατά 35,9% από τη Γαλλία, κατά 32,3% από το Βέλγιο, κατά 9,2% από την Ιταλία, κατά 27,3% από την Ελβετία, κατά 31,1% από τη Νορβηγία, κατά 23,4% από τη Σουηδία, κατά 58% από τη Ρωσία, και κατά 15,2% από την Πολωνία.
Πηγή Zougla
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.