Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Επέζησε βρέφος 269 γραμμαρίων

Επέζησε βρέφος 269 γραμμαρίων

Εξιτήριο από νοσοκομείο του Λος Άντζελες πήρε βρέφος που κέρδισε τη μάχη για τη ζωή ύστερα από πέντε μήνες στην εντατική και την θερμοκοιτίδα. Το κοριτσάκι είχε γεννηθεί πρόωρα, μόλις στην 24η εβδομάδα της κύησης και ζύγιζε μόλις 269 γραμμάρια, όσο δηλαδή ένα κουτάκι αναψυκτικού. Το βρέφος ήταν τόσο μικρό που χωρούσε στην παλάμη ενός χεριού.

Οι γιατροί διαβεβαιώνουν τους γονείς πως η Μελίντα Σταρ Γκουίντο, είναι υγιέστατη και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως θα έχει μια φυσιολογική ανάπτυξη.

Πολλοί κάνουν λόγο για ιατρικό θαύμα, ενώ το κοριτσάκι κέρδισε τον τίτλο του 3ου μικρότερου μωρού του πλανήτη που κατάφερε να επιβιώσει, αν και λιποβαρές.

Πηγή : Madata.gr
Αναρτήθηκε από Βάσια(Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.