Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Στην Formula 1 μέχρι το 2018 το VW Group


Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ετοιμάζεται να μπει τα επόμενα χρόνια το VW Group, σύμφωνα με το διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος του ομίλου.

Ο Wolfgang Durheimer, ο οποίος και έκανε την αποκάλυψη σε γερμανική ιστοσελίδα, εκτός από διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος, είναι και ο διευθύνων της Bentley. Σύμφωνα με το 53χρονο Γερμανό, το VW Group είναι πολύ πιθανό μέχρι το 2018 να εισχωρήσει και στην F1, αρχικά προμηθεύοντας κινητήρες και στη συνέχεια με δική του ομάδα.

Στον όμιλο, ανήκουν μάρκες όπως οι Audi, Bentley, Lamborghini, Skoda, Seat, Bygatti και Porsche, όπως φυσικά και η VW. Μια από αυτές λοιπόν θα λάβει μέρος στην F1, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια θα είναι.


Πηγή:Zougla.gr

Ανάρτηση:Χρήστος Μήλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.