Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Κάνουν το ταβάνι ουρανό για να δουλεύουν καλύτερα οι εργαζόμενοι


Η προσομοίωση ουρανού στο ταβάνι του γραφείου, δηλαδή η τοποθέτηση ειδικών φώτων σε συνδυασμό με έναν ήλιο και με σύννεφα, μπορεί να κάνει έναν εργαζόμενο πιο αποδοτικό.
Η ιδέα ανήκει στο τμήμα οργάνωσης και εμπορίου του οργάνωσης του Ινστιτούτου Fraunhofer της Γερμανίας, ενός χρηματοδοτούμενου από το κράτος οργανισμού που επικεντρώνεται στην εφαρμοσμένη επιστήμη.

Ο φωτισμός, ο οποίος τοποθετήθηκε στο γραφείο του οργανισμού στην Στουτγάρδη, στοχεύει στο να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο εργαζόμενος βρίσκεται στο ύπαιθρο κάτω από τον ουρανό και το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι οι εργαζόμενοι να παραμένουν σε εγρήγορση και να επικεντρώνονται στην δουλειά τους, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ινστιτούτου Ματίας Μπούες.

Στο ταβάνι έχουν τοποθετηθεί λωρίδες από φώτα τύπου LED χρώματος κόκκινου, μπλε, πράσινου και λευκού, ενώ έχει ζωγραφιστεί ουρανός με σύννεφα. Το ινστιτούτο, πάντως, δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος.


Πηγή www.newsit.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.