Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αντίθετη στα γερμανικά σχέδια η Αυστρία


Σαφώς κατά του διορισμού επιτρόπου τάχθηκε τη Δευτέρα ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, σε δηλώσεις του πριν από τη συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαικού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να αποδεχτεί με τίποτε όρους όπως «επιτηρητής».

Ο ίδιος θεωρεί πως η Ελλάδα -και αυτό, όπως σημειώνει, θα πρέπει σαφέστατα να τονιστεί- έχει να εκπληρώσει σκληρούς όρους, κάτι που σίγουρα δεν είναι εύκολο για τους Έλληνες, αλλά και οι ίδιοι δεν κάνουν ευκολότερη την κατάσταση. Πρόκειται, όπως είπε, για μια διαδικασία που θα διαρκέσει χρόνια, μέχρις ότου η Ελλάδα θα μπορεί να δανειστεί χρήματα από τις αγορές.

Κατά την άποψή του, μέχρι τότε θα πρέπει να τηρηθούν αυτοί οι όροι, όμως, από την άλλη, στην πολιτική κανείς δεν επιτρέπεται να προσβάλει τον άλλο, καθώς με αυτό τίποτε δεν επιτυγχάνεται και οδηγεί στη λάθος κατεύθυνση.

Επίσης, ο κ. Φάιμαν τάχθηκε εκ νέου υπέρ της ενίσχυσης του Μηχανισμού Στήριξης. Στόχος είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, η αντιμετώπιση των κερδοσκόπων και προς τούτο πρέπει να υπάρξει πρόνοια, ώστε η πολιτική να έχει «το λέγειν» περισσότερο από τις χρηματαγορές και για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να υπάρχει η ετοιμότητα για τη λήψη μέτρων, καθώς δεν αρκεί να διακηρύσσεται μόνον η πρωτοκαθεδρία της πολιτικής, που δεν μπορεί βέβαια να λειτουργήσει χωρίς να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν, ο οποίος παρατήρησε ότι η γερμανική πρόταση «δεν είναι και πολύ λογική». Ο κ. Ασελμπορν προειδοποίησε ότι «πρέπει να προσέξουμε να μην πληγώσουμε περισσότερο από όσο είναι αναγκαίο» τον ελληνικό λαό, ενώ εκτίμησε πως η Γερμανία θα πρέπει να είναι «λίγο πιο προσεκτική στις δηλώσεις της».
Πηγή ΝΕΑ
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.