Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Μία 7χρονη έσωσε την 5χρονη άγνωστη αδερφή της

Ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών, που έπασχε από λευχαιμία σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην 7χρονη ετεροθαλή αδερφή της, η οποία έγινε δότρια μυελού των οστών, παρόλο που δεν την είχε δει ποτέ.

Η μικρή Yaerelis είδε την σκληρή πλευρά της ζωής από την πρώτη μέρα της γέννησης της, όταν της διαγνώστηκε λεμφοκυτταρική λευχαιμία.

Οι γονείς της έκαναν ότι μπορούσαν για να την σώσουν, όμως δεν μπορούσαν. Ένα άτομο μόνο μπορούσε να της χαρίσει την ζωή και αυτό ήταν πολύ μακρία. Πρόκειται για την 7χρονη Gisselle, την αδερφή της, η οποία μένει μόνιμα στο Ελ Σαλβαδόρ με την γιαγιά της μετά τον γάμο του μπαμπά της και την μετακόμιση του στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.

Η Gisselle παρόλο που δεν είχε δει ποτέ την αδερφή της δέχτηκε αμέσως να την βοηθήσει. Παρόλη την προσφορά της όμως τα προβλήματα ήταν πολλά, αφού η αμερικάνικη κυβέρνηση δεν της έδινε visa! Είχε απορρίψει δύο –τρεις το αίτημα της.

Μετά από εκκλήσεις τελικά της επέτρεψαν την είσοδο στην χώρα για περιορισμένο όμως διάστημα.

«Ήρθα να σώσω την ζωή της αδερφής μου», είπε μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο και… το έκανε!

Η γενναία 7χρονη έγινε δότρια μυελού των οστών στην αδερφή της και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστες.

Η Gisselle θα χρειαστεί να φύγει μέσα στις επόμενες μέρες, αφού η κυβέρνηση δεν της επιτρέπει να μείνει περισσότερο από 90 μέρες στην χώρα. Ωστόσο, οι δύο ετεροθαλείς αδερφές δεν πρόκειται να «χωριστούν» ποτέ ξανά.

Ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών, που έπασχε από λευχαιμία σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην 7χρονη ετεροθαλή αδερφή της, η οποία έγινε δότρια μυελού των οστών, παρόλο που δεν την είχε δει ποτέ.

Πηγή: Μadata.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.