Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Σύνθημα Σκοπιανών: Θα πάρουμε την Θεσσαλονίκη


Όταν ακούσετε το βίντεο το πρώτο πράγμα που θα πάθετε είναι ΣΟΚ. Κατόπιν, θα σκεφθείτε, τελικά που πάει όλη αυτή η ιστορία; Που οδηγεί; Δεν θέλω να...
κινδυνολογήσω, αλλά βλέπω μπροστά μου στο σύντομο μέλλον, συγκρούσεις με τους Σκοπιανούς. Ναι, ναι, αυτό το ανύπαρκτο κράτος, στρατολογεί νέους και νέες, τους "πωρώνουν" για να μισούν και να διεκδικούν κάτι το οποίο δεν τους ανήκει.
Ακόμα όμως και να τους ανήκει, δεν το διεκδικούν σωστά. Είναι σαν το κακό γείτονά μας, που όλη μέρα ψάχνει τρόπους να διαταράξει την ηρεμία μας.
Δείτε το βίντεο πιο κάτω και αναλογιστείτε. Που το πάνε οι Σκοπιανοί;
Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.