Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στη συνοδεία του Γ. Βαρδινογιάννη


Ολα έγιναν στις 19.30 επι της οδού Ακαδημίας, μπροστά απο το πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, άγνωστοι βγήκαν απο το κτίριο της Νομικής όταν αντιλήφθηκαν πολυτελή αυτοκίνητα να καταφθάνουν στην Ακαδημίας και να κατεβαίνει ο επιχειρηματίας.

Με πέτρες και ξύλα επιτέθηκαν στη συνοδεία του Γ. Βαρδινογιάννη την ώρα που εκείνος βρισκόταν με τη σύζυγό του μέσα στο πνευματικό κέντρο, οπου γινόταν εκδήλωση με καλεσμένους τον ίδιο αλλά και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκαν ζημιές σε μία μοτοσικλέτα της συνοδείας ενώ έγινε άμεση επέμβαση απο τη διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν σταθμευμένη επι της οδού Ακαδημίας.
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.