Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μοιράστηκαν 17 τόνοι τροφίμων σε 4 ώρες στο Σύνταγμα - Εκατοντάδες στην ουρά για δωρεάν λαχανικά


Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 20 τόνοι προϊόντα πλημμύρισαν την πλατεία Συντάγματος απ' τα χαράματα μετατρέποντάς τη σε μια μεγάλη δωρεάν λαϊκή.

Αγρότες από την περιοχή στη Θήβα αντιδρώντας σε δημοσιεύματα που μιλούν για επικίνδυνα μέταλλα και άλλες ουσίες στα προϊόντα της περιοχής κατέβηκαν στη Σύνταγμα με τα απαραίτητα πιστοποιητικά του υπουργείου που δείχνουν ότι τα προϊόντα τους δεν έχουν πρόβλημα και τα μοιράζουν δωρεάν στους περαστικούς για να πάρουν και την...ανώτερη όλων πιστοποίηση, αυτή του καταναλωτή.

Ο κόσμος που έμαθε για το γεγονός αυτός άρχισε να συρρέει και να περιμένει στην ουρά για μια σακούλα με δωρεάν λαχανικά! Κάποιοι μιλούν για σημεία των καιρών, κάποιοι άλλοι για κάτι που δεν έχει τόσο να κάνει με την κρίση αλλά με το γεγονός ότι πάντα συμβαίνει αυτό όταν μοιράζουν κάτι δωρεάν. Όπως και να έχει, οι εικόνες είναι εντυπωσιακές.
Πηγή Newslt.gr ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ
Αναρτήθηκε από τον Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.