Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Έστειλαν κατά λάθος στον ΟΗΕ δύο δέματα με κοκαΐνη

Δύο δέματα που προέρχονταν από το Μεξικό και περιείχαν συνολικά 16 κιλά κοκαΐνης παραδόθηκαν κατά λάθος την περασμένη εβδομάδα στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Τα δύο δέματα, που έφεραν ένα λογότυπο παρόμοιο με αυτό των Ηνωμένων Εθνών, έφτασαν στις 16 Ιανουαρίου. Όταν διαπιστώθηκε τι περιείχαν σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκαν οι αμερικανικές αρχές.

Σύμφωνα με τον Πολ Τζ. Μπράουνι, τον υπεύθυνο των δημοσίων σχέσεων της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, τα δέματα περιείχαν 14 βιβλία με κομμένες τις σελίδες κατά τρόπο που το καθένα από αυτά να κρύβει στο εσωτερικό του κάτι παραπάνω από ένα κιλό κοκαΐνης.

Η αστυνομία και η Αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης του εμπορίου Ναρκωτικών Ουσιών διαπίστωσαν ότι τα δέματα είχαν σταλεί από το Μεξικό και κατέληξαν στο κέντρο διαλογής μιας ιδιωτικής εταιρείας κούριερ στο Σινσινάτι του Οχάιο.

Οι υπάλληλοι είδαν το λογότυπο που έμοιαζε με εκείνο του ΟΗΕ και, καθώς δεν αναγραφόταν παραλήπτης, τα έστειλαν στη Νέα Υόρκη.

«Υποθέτουμε ότι τα ναρκωτικά αυτά δεν επρόκειτο να βγουν από το Μεξικό. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε κάποιος στο Μεξικό σίγουρα έχει μπλέξει άσχημα γιατί έχασε μια τόσο μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης» είπε ο Μπράουνι.

Η αξία της κοκαΐνης στην αγορά υπολογίζεται ότι αγγίζει τα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Μάρτιν Νεσίρκι διευκρίνισε ότι στα δέματα δεν αναγραφόταν η διεύθυνση του Οργανισμού, ούτε το όνομα κάποιου υπαλλήλου ή άλλου εργαζόμενου, ούτε φυσικά επρόκειτο για κάποιο «διπλωματικό σάκο».

Επίσης, αρμόδια στελέχη του ΟΗΕ ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει στοιχείο που να υποδεικνύει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται υπάλληλος του οργανισμού.

πήγη:tanea.gr

Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευή)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.