Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

«Παραπάτησε» ο καπετάνιος του Costa Concordia


Σε... παραπάτημα απέδωσε το γεγονός ότι δεν παρέμεινε στο κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia ο καπετάνιος του Φρανσέσκο Σκετίνο απολογούμενος στις ιταλικές αρχές!

Ο καπετάνιος του Costa Concordia υποστήριξε την Τετάρτη στις αρχές ότι δεν σκόπευε να εγκαταλείψει το σκάφος πριν την ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης των επιβατών από το πλοίο.

«Οι επιβάτες όρμησαν σαν χείμαρρος στα καταστρώματα και άρχισαν να αρπάζουν τις διασωστικές βάρκες. Προσωπικά δεν είχα ούτε διασωστικό γιλέκο, γιατί το είχα δώσει σε ένα επιβάτη. Βοηθούσα τους επιβάτες να καθίσουν στις βάρκες και, λόγω του ότι το σκάφος έκλινε κατά 60 - 70 μοίρες, απρόσμενα έχασα την ισορροπία μου και έπεσα στη βάρκα. Έτσι βρέθηκα εκεί.» ισχυρίστηκε...

Η μαγνητοφωνημένη οργισμένη αντιπαράθεση της Ιταλικής ακτοφυλακής και του καπετάνιου του βυθισμένου κρουαζιερόπλοιου αποκαλύπτει πάντως ότι ο καπετάνιος αγνόησε εντολή να επιστρέψει στο πλοίο.

Ο αξιωματικός της Ακτοφυλακής, Γκρέγκορυ Ντε Φάλκο, διέταξε τον Καπετάνιο Φραντσέσκο Σκετίνο, να χρησιμοποιήσει την σκάλα για να ανέβει στο πλοίο που είχε βάλει νερά και έγερνε, για να δει πόσοι βρίσκονταν ακόμα εκεί.

Αλλά ο Σκετίνο απάντησε ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, λέγοντας ότι επικρατεί σκοτάδι στο πλοίο και ότι συντονίζει τη διάσωση από μια σωστική λέμβο.

Έντεκα νεκροί και 24 αγνοούμενοι είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ναυαγίου του μοιραίου κρουαζιερόπλοιου.

Πηγή www.skai.gr
Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.