Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο πατερ φαμίλιας έχει 39 γυναίκες και 94 παιδιά

H οικογένεια Χωραφά μπροστά της μοιάζει συνηθισμένη και ολιγομελής. 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια είναι ο μέχρι σήμερα απολογισμός του Pater Familia Ινδού. Ο κύριος Ziona Ghana είναι η κεφαλή της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο.

Τα μέλη της ζουν σε έα τεράστιο σπίτι, που μοιάζει με πολυκατοικία. Για να χωρέσουν όλοι το σπίτι στο χωριό Batwalk της Ινδία έχει 100 δωμάτια. Οι αμέτρητες γυναίκες του σύγχρονου Μαχαραγιά διαμένουν σε κοινόβια δωμάτια με πολλά κρεβάτια.


Το σύστημα είναι απλό. Ο κ. Ghana απολαμβάνει την άνεση του διπλού κρεβατιού του, έχοντας στα γύρω δωμάτια τις πιο νέες γυναίκες του. Ένα ολόκληρο σύστημα βάζει πρόγραμμα στην γυναίκα που θα μοιραστεί μαζί του το κρεβάτικάθε φορά. Οι γηραιότερες μένουν φυσικά πια στα πιο απομακρυσμένα από εκείνον δωμάτια. Βλέπεις ο Ινδός ανήκει σε μια Σέχτα που επιτρέπει σε έναν άνδρα να παντρευτεί όσες γυναίκες επιθυμεί.

"Σήμερα αισθάνομαι σαν το εκλεκτό παιδί του Θεού. Εκείνος μου έδωσε τόσους ανθρώπους να προσέχω" αναφέρει ο κ. Ghana στην εφημερίδα Sun.

Ένας ολόκληρος λόχος από ανθρώπους, χρειάζεται πολύ αυστηρό πρόγραμμα για να μπορέσει να επιβιώσει. Ένα μόνο γεύμα της οικογένεια περιλαμβάνει 30 κοτόπουλα, 75 κιλά πατάτες και 110 κιλά ρύζι.

Οι γυναίκες τους Ινδού οικογενειάρχη μοιάζουν ευτυχισμένες με αυτή την τεράστια οικογένεια. Η 35χρονη Rinkmini για παράδειγμα αναφέρει: "Παραμένουμε δίπλα του, μιας και είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος του σπιτιού. Είναι ο πιο όμορφος άνδρας του χωριού"!

Και η οικογένεια φαίνεται να μην σταματά εδώ. Ο κ. Ghana δηλώνει έτοιμος να ταξιδέψει ακόμη και μερι την Αμερική για να βρει νέες γυναίκες να παντρευτεί και έτσι να μεγαλώσει την Σέχτα του.

Αναρτήθηκε από Κατερίνα (Καρδίτσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.