Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Ο άστεγος άνδρας έχει ξαπλώσει πάνω στους αεραγωγούς του μετρό
Ο άστεγος άνδρας έχει ξαπλώσει πάνω στους αεραγωγούς του μετρό με την ελπίδα να βρει λίγη ζεστασιά, ενώ οι...
περαστικοί τον προσπερνούν αδιάφορα.

Την τραγικότητα της φωτογραφίας συμπληρώνει η γιγαντιαία αφίσα της ελληνικής σημαίας στο βάθος που γράφει «Ελλάδα σ' αγαπώ»...
Την σκηνή απαθανάτισε νωρίτερα το απόγευμα ο φωτογραφικός φακός του Γιάννη Μπεχράκη, φωτογράφου του Reuters, ο οποίος την δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook.
Tα σχόλια των χρηστών αποτυπώνουν με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο την εικόνα της Αθήνας αυτών των ημερών και την απόγνωση του ελληνικού λαού.
Πηγή http://www.mediagate.gr/
Αναρτήθηκε από LiLA (London)

1 σχόλιο:

 1. Μου έχει τύχει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής μου να νοιώσω έντονα ότι είμαι αχάριστος και να θέλω κι’ άλλα πράγματα για να με κάνουν ευτυχισμένο. Όποτε μου έχει συμβεί αυτό, για λίγες ημέρες συνέρχομαι και λέω στον εαυτό μου «πόσο αχάριστος είμαι με αυτά που μου έχει δώσει η ζωή» αλλά και πάλι ξεχνιέμαι. Φαίνεται ότι είναι μια κατάρα , οι άνθρωποι να θέλουμε πολλά πράγματα και άχρηστα μερικές φορές και να ξεχνάμε πολύ εύκολα.
  Χθες το βράδυ, από τις 21.30 μέχρι τις 2.45 το πρωί μαζί με τη γυναίκα μου και μια παρέα από την ομάδα «Οργισμένοι» συνειδητοποίησα πόση χαρά μπορεί να δώσει σε έναν άστεγο ένα γιαούρτι ή ένα ζευγάρι γάντια ή ένα ζευγάρι κάλτσες ή μια κουβέρτα. Το είδαμε στα μάτια τους . Είδαμε αυτά τα μικρά πράγματα πόσο ευτυχισμένους κάνανε αυτούς τους συνανθρώπους μας, που κοιμούνται στο δρόμο μέσα σε κούτες. Χθες το βράδυ, ήμασταν πολύ ζεστά ντυμένοι αλλά κρυώναμε σκεφτείτε πόσο κρύωναν αυτοί οι άνθρωποι .
  Χθες το βράδυ, συναντήσαμε παιδιά εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που έδιναν κουβέρτες και ζεστό τσάι στους άστεγους. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά.
  Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα «Οργισμένοι» και στους φίλους της σελίδας μου που πήραν μέρος.
  Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο πολλοί Έλληνες δοκιμάζονται και περνούν πολύ άσχημα, όμως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να βγάλουμε από μέσα μας τον καλό και φιλεύσπλαχνο εαυτό μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Ραντεβού για την επόμενη «βραδινή βόλτα στη πόλη» . Να μας έχει ο Θεός καλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.