Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Δεν είδα τον Θ. Αγγελόπουλο... Είδα μόνο μία σκιά

Σοκαρισμένος είναι ο 24χρονος ειδικός φρουρός, που οδηγούσε την μοτοσικλέτα που παρέσυρε τον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη, Θ. Αγγελόπουλο, από τον τραγικό θάνατό του.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο 24χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πειραιά, ενώπιον του οποίου περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

"Χθες το βράδυ, γύρω στις επτά, οδηγούσα την μοτοσικλέτα μου με συνεπιβάτη την σύζυγο μου, στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας - Κερατσινίου, στο ρεύμα προς Κερατσίνι.

Η ταχύτητα που πήγαινα δεν ήταν μεγάλη, σε συνδυασμό όμως με το γεγονός ότι δεν έχει καλό φωτισμό στο σημείο, αλλά και ότι ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος δεν φορούσε φωσφορούχο γιλέκο, όπως οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο γύρισμα της ταινίας, είχε ως αποτέλεσμα να μην τον δω που πέρασε πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και να τον παρασύρω με την μοτοσικλέτα μου. Το μόνο που είδα ήταν μία σκιά...

Λυπάμαι πολύ για τον θάνατο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου, δεν έφταιγα για το τροχαίο".

Η κηδεία του Θ. Αγγελόπουλου θα γίνει στις 4 το απόγευμα την Παρασκευή, από το Α' Νεκροταφείο, δημοσία δαπάνη.

Το σημείο στον περιφερειακό Δραπετσώνας, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα.

Η κόρη του θα ολοκληρώσει την "Άλλη θάλασσα"

Η κόρη του Θ. Αγγελόπουλου, Ελένη, αποφάσισε να ολοκληρώσει το "κύκνειο άσμα" του σκηνοθέτη, την ταινία με θέμα την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τίτλο "Η Άλλη θάλασσα".

Σύμφωνα με την Espresso, στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου μεταφέρθηκε ο σκηνοθέτης μετά το τροχαίο και άφησε την τελευταία του πνοή, οι εικόνες που εκτιλύχθηκαν ήταν σπαρακτικές.

Η σύντροφος του Θ. Αγγελόπουλου, Φοίβη, κατέρρευσε έξω από το χειρουργείο, ενώ η κραυγή της κόρης του "Τον χάσαμε τον μπαμπά", λύγισε καρδιές, ενώ φίλοι και στενοί συγγενείς προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Διεθνές Βραβείο "Θόδωρος Αγγελόπουλος" καθιερώνει το υπ. Πολιτισμού

Διεθνές Βραβείο "Θόδωρος Αγγελόπουλος" καθιερώνουν ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού, το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου. Το βραβείο θα απονέμεται κάθε Νοέμβριο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Πηγή: news247.gr

Αναρτήθηκε απο: Γιάννης (Ναύπλιο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.