Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

"Δεν διάβασα το Μνημόνιο, γιατί..... είχα άλλες υποχρεώσεις"


«Δεν διάβασα το Μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το Μνημόνιο».

Αυτή την... κορυφαία δήλωση έκανε την Τρίτη το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης, Aνταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, αλλά και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Δεν υπάρχει λοιπόν καμία αμφιβολία -για άλλη μία φορά- για τον εγκληματικά επιπόλαιο και ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο επιβλήθηκε στη χώρα μας το καταστροφικό Μνημόνιο από τους τότε κυβερνώντες.

Ο ίδιος δήλωσε εξάλλου ότι συμφωνεί με την ομιλία Σημίτη στο Βερολίνο, τονίζοντας ακριβώς ότι το Μνημόνιο υπογράφηκε κάτω από συνθήκες ΠΑΝΙΚΟΥ γιατί υπήρχε ενδεχόμενο στάσης πληρωμών. Έτσι η -θλιβερή αυτή- συμφωνία στηρίχθηκε σε κάποιες παραδοχές που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και με μέτρα που χτυπούσαν την αγορά!

«Η διαπραγμάτευση έγινε πολύ οριζόντια, και έκανε αισιόδοξη και απλοϊκή πρόβλεψη ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν με έναν τρόπο τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θες εσύ. Τα αλλεπάλληλα μέτρα οδηγούσαν σε μεγαλύτερη ύφεση γιατί μείωναν τη ρευστότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο επίδοξος διάδοχος του Γ. Παπανδρέου...

Για την κριτική που έχει ασκήσει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε: «Δεν παίρνω πίσω τις δηλώσεις για τον Παπανδρέου, κάποιους ενοχλεί ο τόνος μου, δεν είναι θέμα αισθητικής, έχει να κάνει με τις δυσκολίες που περνάνε οι άνθρωποι».

Για τις αντιδράσεις από το κλείσιμο των γενικών γραμματειών Αιγαίου και Μακεδονίας-Θράκης, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ότι θα επιμείνει στην απόφασή του: "Υπάρχει απόφαση στη Βουλή για να κλείσουμε 10 οργανισμούς. Και για τη γγ. Αιγαίου και για τη γγ. Μακεδονίας όχι μόνο θα επιμείνω, αλλά δεν πρόκειται να χαϊδέψω ξανά τα αφτιά των λαϊκιστών. 110 υπάλληλοι στη γγ. Μακεδονίας δεν κάνουν τίποτε, θα στελεχώσουν τη νέα μονάδα για τις επενδύσεις στη Βόρεια Ελλάδα".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Αναρτήθηκε από Αριστοτέλη (Νίκαια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.