Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Τουλάχιστον 45 νεκροί ο τραγικός απολογισμός του πολικού ψύχουςΤουλάχιστον 45 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της σφοδρής χιονόπτωσης και του πολικού ψύχους που πλήττει την ανατολική και κεντρική Ευρώπη.

Η ξαφνική και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας που έφτασε τους -20 βαθμούς, βρήκε απροετοίμαστους τους πολίτες καθώς ο χειμώνας ήταν ήπιος μέχρι τώρα.

Τα θύματα της βαρυχειμωνιάς στην Ουκρανία έφτασαν τα 30 ενώ 500 χρειάστηκε να λάβουν βοήθεια για κρυοπαγήματα και υποθερμία.

Πολικές οι θερμοκρασίες άγγιξαν τους -20 βαθμούς αναγκάζοντας τις αρχές να ανοίξουν χώρους για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Η Ρουμανία μετρά τέσσερα θύματα από το ψύχος ενώ η Πολωνία δέκα αστέγους και ηλικιωμένους καθώς ο υδράργυρος έπεσε στους -27 βαθμούς.

Σε έκτακτη ανάγκη είναι και η Σερβία με τρεις νεκρούς και δύο αγνοούμενους.

Χιλιάδες άστεγοι κινδυνεύουν στην Τσεχία ενώ ένα νεκρό είχε η Βουλγαρία.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.