Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Παγκόσμια Εβδομάδα για την κατάργηση του κρέατος


H Παγκόσμια Εβδομάδα για την Κατάργηση του Κρέατος διαρκεί από τις 23 έως τις 30 Ιανουαρίου 2012 ενώ η Παγκόσμια Ημέρα για την Κατάργηση του Κρέατος είναι στις 28 Ιανουαρίου 2012.

Οι ΠΕΚΚ (Παγκόσμιες Εβδομάδες για την Κατάργηση του Κρέατος) του 2011 είχαν μεγάλη συμμετοχή σε ολόκληρο τον κόσμο. Περίπου διακόσιες δημόσιες εκδηλώσεις οργανώθηκαν σε όλο τον κόσμο με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να απαιτήσουμε την κατάργηση του κρέατος: στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βολιβία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Κολομβία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ινδία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ολλανδία, το Περού, την Ελβετία, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι δράσεις ήταν πολύ διαφορετικές: υπήρχαν παρουσιάσεις, συζητήσεις, παραστάσεις δρόμου, μία δημόσια παρουσίαση δεκάδων πτωμάτων ζώων, μοίρασμα φυλλαδίων, ενημερωτικά περίπτερα, χορτοφαγικά γεύματα, καθώς και γιγάντιες «συσκευασίες με ανθρώπους-κρέας» που μιμούνταν τις συσκευασίες κρέατος που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Το αίτημα για την κατάργηση του κρέατος διαδίδεται σε ολόκληρο τον κόσμο: είναι μέρος του ακτιβισμού υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, αναφέρεται πλέον σε πολλές εκδόσεις, και όλοι αρχίζουν να μιλούν γι’ αυτό...

Υποστηρικτές του κινήματος, αναφέρουν ότι πάνω από χίλια δισεκατομμύρια ψάρια αλιεύονται ετησίως και 460 δισεκατομμύρια αισθανόμενα όντα έρχονται κάθε χρόνο στον κόσμο με σκοπό να θανατωθούν και στη συνέχεια να φαγωθούν (συμπεριλαμβανομένων και των ιχθυοκαλλιεργειών.

«Ελπίζουμε τον 21ο αιώνα να πετύχουμε την αμφισβήτηση της σκλαβιάς των ζώων και την απαγόρευση των προϊόντων του κυνηγιού, του ψαρέματος και της κτηνοτροφίας!

Αν θέλετε να στηρίξετε το σκοπό μας:»Meat-Abolition.Org» , Ferme Mariveille, 26470 Bellegarde en Diois, France», αναφέρουν οι υποστηρικτές του κινήματος.


Πηγή: adespoto.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.