Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νέο trojan στο Android


Όλα δείχνουν, για άλλη μια φορά, ότι η Google πρέπει να λάβει πιο σοβαρά το θέμα της ασφάλειας στο Android. Μόλις χθες η Symantec ανακοίνωσε ότι εντόπισε ένα ακόμη trojan για το Android.

Το trojan το οποίο ονομάστηκε 'Android.Counterclank' από την εταιρεία έχει μολύνει εκατομμύρια συσκευές. Η εγκατάσταση του γινόταν αυτόματα με το κατέβασμα 13 διαφορετικών παιχνιδιών από το επίσημο site εφαρμογών του Android.

Τα παιχνίδια αυτά είναι τα:
Counter Elite Force
Counter Strike Ground Force
CounterStrike Hit Enemy
Heart Live Wallpaper
Hit Counter Terrorist
Stripper Touch Girl
Balloon Game
Be Millionaire
Wild Man
Pretty women lingerie puzzle
Sexy Girls Photo Game
Sexy Girls Puzzle
Sexy Women Puzzle

Σύμφωνα με την εταιρεία πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνο trojan. Όχι μόνο προβάλλει διαφημίσεις στις μολυσμένες συσκευές αλλά και μπορεί να δώσει τον πλήρη έλεγχο τους σε τρίτα άτομα.

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά μέχρι τώρα κανένα άλλο trojan δεν είχε εξαπλωθεί τόσο πολύ. Απομένει στη Google λοιπόν να φροντίσει ώστε τέτοια φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν.

Πηγή:miloslife.gr

Ανάρτηση:Χρήστος Μήλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.