Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

To Facebook διέγραψε τον Χάρρυ Κλυνν λόγω Άνγκελα Μέρκελ


Μια φωτογραφία της Μέρκελ "στολισμένη" με μία σβάστικα στάθηκε αφορμή να ειδοποιήσουν οι admins τον ηθοποιό ότι η λειτουργία του λογαριασμού του αναστέλλεται προς το παρόν.

Ο ηθοποιός ειδοποίησε τους "φίλους" του μέσω Twitter για τη φραγή του λογαριασμού του στο Facebook, απορώντας ορθά "τι σόι Έλληνες" είναι αυτοί που έκαναν το report.

Όσον αφορά τη φωτογραφία, πρόκειται προφανώς για προϊόν Photoshop, αλλά οι αυστηρές αρχές ενός, κατά τ' άλλα ανοιχτού στην ελεύθερη έκφραση ιδεών, site κοινωνικής δικτύωσης δεν την "ανέχτηκαν" για πολύ.
Πηγή Sigmalive/cosmo.gr
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.