Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς νερό τα Ιωάννινα- Πάγωσε η λίμνη!


Ο παγετός και η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την πόλη των Ιωαννίνων έχει επιφέρει σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης.

Σε πολλά χωριά, αλλά και σε περιοχές της πόλης έχουν παγώσει τα δίκτυα ύδρευσης κυρίως παλιών σπιτιών και οι ένοικοί τους προμηθεύονται από γείτονες νερό με κουβάδες για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Πολλές είναι οι βλάβες που οδήγησαν σε διακοπές νερού από το σπάσιμο σωλήνων.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε από συνεργεία της ΔΕΥΑΙ και του ΣΥΔΚΛΙ, αφού προηγήθηκε πολύωρη διακοπή νερού στην Ανατολή αλλά και στο Κάτω Νεοχωρόπουλο. Προβλήματα σημειώθηκαν επίσης στην οδό Ασημακοπούλου στα Σεισμόπληκτα όπου το δίκτυο ύδρευσης πάγωσε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διακοπή στην υδροδότηση. Στον παγετό οφείλεται και η διακοπή νερού που παρατηρήθηκε σε πολλές σχολικές μονάδες της πόλης. Στο μεγαλύτερο μέρος του επαρχιακού οδικού δικτύου υπάρχουν σημεία «παγίδες» καθώς στους δρόμους υπάρχει πάγος, κυρίως τις νυκτερινές ώρες, από την συνεχιζόμενη χαμηλή θερμοκρασία που καταγράφηκαν θερμοκρασίες μέχρι -14 βαθμούς Κελσίου.

Παρ’ ότι έχουν ριχτεί τόνοι αλατιού από συνεργεία των Δήμων και της Περιφέρειας, οι κίνδυνοι παραμένουν και οι οδηγοί πρέπει αν είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η λίμνη των Ιωαννίνων είχε παγώσει σε μερικά σημεία της, αλλά για να μη κινδυνεύσουν τα πουλιά που ζουν στα νερά της, το ειδικό πλωτό μηχάνημα έσπασε τον πάγο. Οι προβλέψεις της ΕΜΥ από αύριο βράδυ κάνουν λόγο για βροχοπτώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας στην περιοχή της Ηπείρου.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Πηγή www.zougla.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.