Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

"Οι γιατροί μου είπαν, έχετε ένα καρφί στον εγκέφαλό σας"

"Οι γιατροί μου είπαν, έχετε ένα  καρφί στον εγκέφαλό σας"

Σοκαρισμένος και άφωνος έμεινε ο Dante Autullo, ένας εργάτης στο Σικάγο, όταν ενημερώθηκε από γιατρούς ότι ένα καρφί είχε «σφηνωθεί» στον εγκέφαλό του, την ώρα που ο ίδιος πίστευε πως είχε απλώς κοπεί λίγο από ένα μηχάνημα, την ώρα που επισκεύαζε ένα υπόστεγο.

Ο κ. Autullo υποβλήθηκε σε εγχείριση αφαίρεσης του καρφιού μήκους 7,62 (!) εκατοστών την περασμένη Παρασκευή και έκτοτε παραμένει σε νοσοκομείο του Σικάγο για να αναρρώσει.

Ο ίδιος ήταν εξαιρετικά τυχερός μέσα στην… ατυχία του, καθώς το καρφί βρέθηκε σε θέση μόλις ελάχιστων χιλιοστών από το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει την κίνηση- διαφορετικά διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο να μείνει ακόμα και παράλυτος.

«Μόλις μου έφεραν τις ακτινογραφίες διερωτήθηκα “τι είδους αστείο είναι αυτο;”». Οι θεράποντες ιατροί ωστόσο τον διαβεβαίωσαν ότι η ακτινογραφία ήταν 100% αληθινή.

Σημειώνεται ότι μετά το ατύχημα ο κ. Autullo θεώρησε ότι δεν ήταν αναγκαίο να μεταβεί σε νοσοκομείο και πέρασε μία ολόκληρη ημέρα για να ζητήσει ιατρική βοήθεια, αφού πρώτα ένιωσε έντονη δυσφορία και ναυτία.


Πηγή: Daily Telegraph
Αναρτήθηκε από Βάσια (Αγία Παρασκευη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.