Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης

Μια ολόκληρη εποχή για τον ΠΑΟΚ περνάει στην ιστορία με την παραίτηση που υπέβαλλε ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την προεδρία του συλλόγου.

Το πρωί της Πέμπτης σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή τον ενημέρωσε για την απόφασή του και παρά τα όσα του είπε ο τελευταίος για να τον μεταπείσει, δεν άλλαξε άποψη. Λίγο αργότερα ο Θοδωρής Ζαροράκης κατέθεσε και τυπικά την παραίτησή του στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.Η ήττα και ο συνεπακόλουθος αποκλεισμός από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο και η επίθεση που δέχθηκε από μερίδα οπαδών του «δικεφάλου» στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τον οδήγησαν στο να κάνει πράξη τη σκέψη που είχε στο μυαλό του εδώ και καιρό.

«Οι τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας -μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια- οπαδών μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας», αναφέρει σε δήλωσή του που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση, πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής», προσθέτει, για να τονίσει ότι η αποχώρησή του γίνεται με σκοπό να επανέλθει το κλίμα ειρήνης στην ομάδα.

«Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ' όλα...

Με τιμή

Θόδωρος Ζαγοράκης»

Πλέον το Δ.Σ. του «δικεφάλου» καλείται να συνεδριάσει άμεσα και να ορίσει τον αντικαταστάτη του στην προεδρία του συλλόγου, που όλα δείχνουν ότι θα είναι –τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν- ο Ζήσης Βρύζας. Παρόλα αυτά, για την ώρα ούτε οι προθέσεις του δεν έχουν διευκρινιστεί και δεν αποκλείεται να αρνηθεί από τη στιγμή που το κλίμα στην ομάδα είναι «εύφλεκτο» και τα οικονομικά δεδομένα είναι ασφυκτικά για την ΠΑΕ.

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Αναρτήθηκε απο: Γιάννης (Ναύπλιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.