Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Δύναμη ψυχής :Επτάχρονη παίζει ποδόσφαιρο με τεχνητά μέλη

Η δύναμη του ανθρώπου ίσως είναι ένα από τα πλέον θαυμαστά πράγματα πάνω σε αυτό τον πλανήτη.

 Επτάχρονη παίζει ποδόσφαιρο με τεχνητά μέλη


Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επτάχρονη Ellie Challis, η οποία παίζει ποδόσφαιρο για την ομάδα του σχολείου με πρόσθετα μέλη, σαν τον Ολυμπιονίκη σπρίντερ Oscar Pistorius.
Η Ellie ακρωτηριάστηκε το 2005 μετά από μια επέμβαση, καθώς είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα που εξελίχθηκε σηψαιμία.

Η μητέρα της βλέποντάς την να παίζει ποδόσφαιρο δήλωσε: Είναι κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε ποτέ.

Η μικρή έφτασε σε αυτό το σημείο με την μεγάλη βοήθεια της δίδυμης αδερφής της, αλλά και όλων των μελών της οικογένειας που ζει στο Essex.

Ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να της προσθέσουν κανονικά τεχνητά μέλη καθώς της προκαλούσαν πληγές. Έτσι όσοι ευαισθητοποιήθηκαν συνέβαλαν για να της αγοράσουν ένα ζεύγος μελών, πολύ ελαφριά, φτιαγμένα από ανθρακονήματα αξίας 10.000 λιρών.

Η επτάχρονη είναι ο νεότερος άνθρωπος που τα χρησιμοποιεί, ώστε να παίζει μια φορά την εβδομάδα ποδόσφαιρο με την ομάδα του σχολείου.

Αγαπημένη ομάδα της Ellie είναι η Άρσεναλ της οποίας παρακολουθεί όλους τους αγώνες μαζί με τον μπαμπά της.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να έχουν μια εργασία boob. Χρειάζομαι έναν πλαστικό χειρούργο από την Κωνσταντινούπολη.
    gogusestetigi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.